Radu Pietreanu a râs de Micutzu. Delia: Am auzit cele mai multe wow-uri pe secundă
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 18 Martie 2022, 16:07
WhatsApp
Micutzu, cel de-al patrulea jurat iUmor din acestă săptămână, va primi „botezul” iUmor din partea lui Radu Pietreanu.

O nouă săptămână, un nou roast al noului juratului iUmor. „Asta este cea mai bună zi din acest sezon iUmor. Oamenii care vin la roast trebuie să fie cel puțin la fel de buni ca Micutzu. Sunt curios cine are curaj să vină la roast!”, a dezvăluit Cheloo.

Juratul surpriză al ediției șase, Micutzu, va fi ținta glumelor acide ale lui Radu Pietreanu. „Zeul umorului românesc”, așa cum este considerat Radu Pietreanu de Cheloo, l-a luat la roast pe omologul său mai tânăr, Micutzu, în ceea ce Mihai Bendeac a numit „cel mai bun roast din acest sezon iUmor”.

Textul scris de Radu Pietreanu pentru acest moment l-a lăsat fără cuvinte pe noul jurat: „Nu pot să îmi revin!”

Reacția lui Micutzu a luat-o prin surprindere pe Delia: „Am auzit cele mai multe wow-uri pe secundă”. De asemenea, Renata (Doina Teodoru), iubita lui Micutzu din serialul „Băieți de oraș”, vine la pupitrul roast-ului iUmor pentru a glumi pe seama partenerului său din serial. „În acestă seară, Renata a fost cu adevărat inamicul numărul 1 al lui Micutzu”, a fost comentariul lui Cheloo.

G Ad:

Telespectatorii pot afla ce surprize i-au fost pregătite noului jurat, dar și cine este cel de-al treilea invitat al roast-ului lui Micutzu, urmărind cea mai nouă ediție iUmor din această duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. 

Micutzu, jurat la iUmor: Dau like acolo unde Cheloo va da dislike

„Mi-a luat o săptămână să accept provocarea de a fi jurat iUmor pentru o ediție și încă nu știu de ce am făcut-o. Pentru această ediție îmi propun să mă bazez pe colegii mei pentru că ei știu deja ce este de făcut și voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike. Deși nu pare, sunt foarte empatic, simt și sunt influențat de emoțiile oamenilor din jur și acesta este și motivul pentru care cred că nu aș fi bun ca jurat permanent al emisiunii. Cu toate acestea, voi fi un jurat sincer și dacă va fi un număr pe care nu îl voi considera amuzant, nu voi râde, oricum râd foarte greu și rar”, a declarat Micutzu, cel de-al patrulea jurat al ediției din această duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro