Data publicării:

Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Argeș. Alina Gorghiu: Vrem să câștigăm, nu să concurăm!

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Captură foto Facebook Alina Gorghiu
Captură foto Facebook Alina Gorghiu
Radu Perianu a fost desemnat de Partidul Național Liberal drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

În cadrul unei conferințe de presă, Alina Gorghiu, cea despre care se vehicula că ar urma să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, a anunțat că Radu Perianu, actual prefect al județului, este candidatul PNL la funcția de președinte de CJ.

„Radu Perianu este o alternativă sănătoasă la stagnarea de acum, este o alternativă proaspătă față de actuala conducere a Consiliului Județean, de la care nimeni nu mai are așteptări că va schimba lucrurile.

Partidul Național Liberal intră în această campanie pentru a câștiga județul, nu pentru a concura. Avem un proiect politic sănătos și prin care dorim să schimbăm Argeșul în bine, după 30 de ani în care a fost condus, cu bune și cu rele, de un singur partid politic, 30 de ani în care Argeșul a pierdut multă populație și, din păcate, locuri în clasamentul județelor țării după PIB-ul pe cap de locuitor.“, a spus Alina Gorghiu.

„Astăzi am fost nominalizat și votat drept candidat din partea PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean. Acest lucru este evident că mă onorează, mă obligă și sunt sigur că nu le voi înșela așteptările colegilor mei“, a spus Radu Perianu.

Radu Perianu îndeplinește, din 22 octombrie 2021, funcția de prefect al județului Argeș, iar înainte a fost membru în Consiliul de Administrație al Societății ”Smart” S.A.,  consilier la Cancelaria Prim-Ministrului României (15 martie - 22 octombrie 2021), iar între 2006 și 2021 a fost manager la S.C.A. Nicolescu & Perianu. Anterior anului 2006, Radu Perianu a fost avocat, fiind absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel