Radu Oprea, mesaj către Guvern: La muncă, nu vă mai plângeți!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senatorul PSD Radu Oprea se teme ca nu cumva starea de urgenţă din România să nu fie folosită în scopul răfuielilor politice.

"Se pare că in România starea de urgență va fi folosită în scopul răfuielilor politice și nu pentru a găsi cele mai bune si rapide soluții pentru cetățeni și companii în lupta cu criza declanșată de coronavirus", transmite Radu Oprea.

"La muncă, nu vă mai plângeți!"

"Cred că este timpul ca Ludovic Orban & Co să fie preocupați doar de lupta cu pandemia, să ia acum măsurile necesare ținerii în funcţiune a economiei românești. Răfuielile politice nu își au locul acum. Cetățenii și mediul de afaceri așteaptă masuri concrete, rapide și care să răspundă nevoilor acute resimțite de noi toți.

PSD, ca partid responsabil, a propus un Program cu măsuri sociale și economice imediate pentru limitarea efectelor Coronavirus. Mai mult decât atăt, Comisia Europeana a facut publice astăzi măsurile care permit fințarea companiilor afectate de criză. Orban, Cîțu, Popescu ce mai asteptați? La muncă, nu vă mai plângeți!", transmite Radu Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel