Urmărește emisiunea live
Radu Oprea: Guvernul PNL vrea să îngroape Start Up Nation
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Radu Oprea
Radu Oprea
"Propunerea de rectificarea bugetară făcută de Guvernul PNL este în transparență. Atrag atenția că fondurile propuse pentru programul Start Up Nation ediția a doua sunt insuficiente", transmite Radu Oprea.

"Cele 300 milioane lei propuse ajung doar pentru 1500 de proiecte, acelea care sunt depuse la Agențiile regionale. Rectificarea bugetară nu ține cont de antreprenorii care au accesat creditele punte oferite de cele trei bănci partenere. Chiar dacă au finalizat implementarea proiectelor, vor plăti dobânzi, pentru că nu sunt bani alocați pentru ei.

Guvernul PNL este incapabil sau nu dorește să facă efortul necesar pentru a aloca resursele necesare derulării ediției a doua a Start Up Nation. Anul trecut, am făcut toate plățile aferente primei ediții până la sfârșitul lunii decembrie. De aceea antreprenorii, furnizorii de echipamente, consultanții, băncile au avut încredere in acest program transformat în poveste de succes", transmite Radu Oprea, cel care a fost ministrul pentru Mediul de Afaceri în Guvernul Dăncilă.

"Guvernul PNL vrea să îngroape Start Up Nation"

"De asemenea, nu sunt prevazute creditele de angajament pentru ediția a treia a programului. Ați promis că veți continua, dar până acum constat că doar 'aburiți' antreprenorii cu 'vom analiza, vom studia, o să facem'. Constat cu amărăciune că guvernul PNL vrea să ingroape Start Up Nation", mai scrie Radu Oprea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel