Data publicării:

Radu Moldovan, PSD Bistriţa-Năsăud: Colaborarea cu ALDE va continua în judeţ, nu excludem pe nimeni din structurile administrative

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Politica
WhatsApp
Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care conduce şi Consiliul Judeţean, a declarat miercuri că va continua colaborarea cu ALDE la nivel local şi că niciun liberal-democrat nu va fi exclus din structurile administrative.

"Din punctul meu de vedere, colaborarea cu ALDE a fost una foarte bună şi care va continua. PSD nu va exclude pe nimeni de la ALDE din structurile administrative unde facem echipă împreună. Nu ştiu ce va decide ALDE, dar, din punctul meu de vedere, eu îmi doresc continuarea colaborării cu ALDE chiar pe termen lung, nu numai până la terminarea mandatului", a spus Moldovan.

Radu Moldovan a precizat că nu s-a bucurat de decizia ALDE de a ieşi de la guvernare, dar a discutat cu liderii locali ai acestei formaţiuni şi s-a luat "decizia unanimă" de a continua colaborarea.

"Eu sunt politician la nivel local şi mi-e greu să ştiu ce s-a întâmplat acolo, ce s-a discutat, de unde şi până unde, dar alianţa cu ALDE va continua fără niciun fel de rezervă. Am discutat şi cu domnul preşedinte Moniţa (preşedintele interimar al ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Moniţa - n.r.), azi dimineaţă am avut o discuţie şi cu domnul vicepreşedinte Ţintean (vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, fost lider judeţean al ALDE - n.r.), la ora 14,00 am avut o discuţie cu consilierii judeţeni. Deciziile unanime ale noastre sunt să continuăm colaborarea noastră", a afirmat liderul judeţean al PSD.

Radu Moldovan spune că nu i-a fost transmisă o decizie a conducerii centrale a PSD potrivit căreia reprezentanţii ALDE să fie excluşi din structurile administrative locale şi a adăugat că "suntem într-un partid democratic şi nu poate centrul să decidă orice".

Întrebat dacă ar trebui ca PSD să iasă de la guvernare, Moldovan a răspuns că acest lucru nu ar trebui să se întâmple câtă vreme mai pot fi puse în practică măsurile din programul de guvernare.

"N-am analizat acest subiect, ca să pot da un răspuns concret în momentul de faţă. Dacă avem capacitatea ca măsurile din programul de guvernare pentru cetăţeni să fie implementate în continuare, merită PSD să facă orice tip de sacrificiu ca aceste măsuri să fie implementate", este de părere Moldovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel