Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, acuzat că a sărit la bătaie în şedinţa Consiliului Local
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Radu Mihaiu
Facebook Radu Mihaiu
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu (USR-PLUS), este acuzat că ar fi sărit la bătaie într-o şedinţă a Consiliului Local. 

Conflictul dintre liberali si cei de la USR PLUS se amplifică și în zona primăriilor de sector. În ședința din 22 iulie a Consiliului local Sector 2, de pildă, primarul Radu Mihaiu a sărit să-l bată pe un angajat de la tehnic, pe motiv că acesta și-a permis să dea microfonul unei doamne care l-a contrazis pe edil. Potrivit activistiidemediu.ro, Radu Mihaiu, a fost prins, de asemenea, în timp ce manipula votul consilierilor împotriva unei hotărâri judecătorești definitive.

Noua organigramă a instituției și votul împotriva unei decizii judecătorești definitive pe tema salubrizării sunt subiectele pe care se ceartă primarul USR PLUS Radu Mihaiu și liberalii din Consiliul Local.

Mai exact, primarul le-a cerut consilierilor să voteze tariful de salubritate, vot prin care se încălca o hotărâre judecătorească definitivă privind tariful de depozitare a deșeurilor în București. Consilierii au refuzat să voteze, moment în care edilul și-a pierdut cumpătul, scrie psnews.ro.

Angajat al primăriei, agresat fizic şi verbal 

O doamnă din public a cerut microfonul și a luat partea consilierilor care ar fi fost manipulați de edil să voteze împotriva unei hotărâri judecătorești definitive. Într-un acces de furie necontrolată, Radu Mihaiu a sărit ca ars și s-a îndreptat către angajatul primăriei care iâîi înmânase microfonul doamnei în cauză, agresându-l verbal și fizic de față cu ceilalți consilieri. Ajutorul a venit chiar din partea consilierilor USR PLUS, care au sărit în apărarea victimei. Mai mulți consilieri s-au oferit să-i asigure victimei asistență și suport în cazul în care acesta dorește să depună plângere penală împotriva primarului agresor .

Mai mult, victima, albă la față și tremurând de frică, a fost dată afară din instituție chiar de către edil.

Până la final, tariful pentru salubrizare a fost respins în Consiliul Local. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel