RADU MAZĂRE rămâne sub CONTROL JUDICIAR
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Mazăre, a declarat luni, la ICCJ, unde cere ridicarea controlului judiciar, că intenționează să dea în judecată statul român și să ceară daune pentru că anchetatorii l-au băgat "la beci" folosind "peste limitele legale" documente cerute de la autoritățile din Liechtenstein.

Radu Mazăre a venit luni la instanța supremă, unde se judecă cererea lui de ridicare a măsurii controlului judiciar dispus de instanță în 9 aprilie, în dosarul privind locuințele sociale din cartierul "Henri Coandă" din Constanța. Acesta a spus că procurorii DNA ar fi folosit, ca probatoriu, documente obținute de la anchetatorii din Liechtenstein, dintr-o cauză referitoare la Elan Schwartzenberg.

"Intenționez să dau în judecată statul român și să cer daune că m-au băgat la beci utilizând aceste documente peste limitele legale, din niște probe nelegale", a spus Radu Mazăre, la intrarea în sediul ICCJ.

Citește și: Radu Mazăre, la ÎCCJ. "Cer daune pentru că procurorii m-au băgat la beci" 

Însă, magistrații au respins cererea lui, astfel că primarul Constanței rămâne sub control judiciar, urmând a fi cercetat în continuare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel