Radu Mazăre, în pictorialul Playboy din noiembrie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Primarul Constanţei a devenit primul bărbat care a apărut pe coperta revistei Playboy România, în numărul din noiembrie, lansată pe piaţă miercuri.

"Am simţit nevoia ca la aniversarea a 12 ani de Playboy în România să avem o copertă specială. De aceea, am ales ca, în premieră, să avem un bărbat pe copertă. Nu vom repeta această abordare prea curând, motiv pentru care acest număr aniversar este unul de colecţie", a declarat Cătălin Mihăilă, redactor-şef Playboy.

După ce în 2009 a pozat în Playboy drept gangster, primarul Constanţiei a apărut din nou în Playboy, de data asta printre sâni şi papioane cu iepuraşi. Mazăre a acordat şi un inverviu, în care a vorbit despre câte nopţi rezistă fără femei şi câte rusoaice şi chinezoaice l-au uns până acum la inimă. Întrebat dacă a făcut vreodată sex cu patru femei deodată, primarul-dandy a răspuns negativ: „Nu, pentru ca nu umblu cu haimanale. Daca nu umbli cu haimanale, n-ai cum să aduci nici două fete cu care tu ai o relaţie normală, sentimentală, în acelaşi pat. Sigur, pe bani, se poate face uşor. Dar eu n-am făcut-o, nici nu-mi place. Nu am asemenea fantasme. Mie-mi place să cuceresc, nu-mi place să plătesc”, declară primarul Constanţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel