Radu Mazăre, costumat în Regele-Soare, la prima paradă din acest an
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Primarul Constanței Radu Mazare participă, sâmbătă seară, la prima paradă a carelor alegorice din sezonul estival 2013, aparținând cluburilor din Mamaia. Pentru acest eveniment, edilul municipiului Constanța s-a deghizat în Ludovic al XIV-lea, supranumit și Regele-Soare, fiind însoțit și de un alai de tinere superbe costumate în curtezane.

Înainte de a da startul primei defilări a carelor alegorice din acest an, Radu Mazăre, într-o scurtă intervenție la România TV a declarat: “Vom deschide carnavalul care va dura două luni și în fiecare sâmbătă vor fi defilări, în care cluburile din Mamaia îi vor bucura pe oameni, îi vor încânta cu dansatori. Va fi un Carnaval pentru toată lumea. Vom pleca în defilare, va dura o oră, apoi ne vom opri în piațeta de la Cazino, unde fiecare club își va prezenta în fața regelui și a mulțimii talentul: carul alegoric, dansatorii și o parte din program”, a declarat Mazăre.

Rugat să-și prezinte costumul, primarul Constanței a oferit informații detaliate: “În afară de cruce, care e a mea proprie și personală de la Înalt Prea-Sfinția Sa, costumația este special făcută de Casa de modă Paluggio. Pantofii cu toc sunt făcuți de firma Gemenii din Constanța. Am făcut niște repetiții ca să nu merg îngenuncheat și să știi că îmi ies. Mi-ar plăcea să fiu îmbrăcat așa în fiecare zi și cu tot cu curtezane", a explicat edilul de la malul mării, adăugând că nici măcar de cald nu se plânge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel