Radu Herjeu spune că Ana Morodan este ”o biată impostoare care a profitat de proști”: Detest mizeria de a minimaliza ce face un astfel de specimen
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Radu Herjeu nu o iartă ușor pe Ana Morodan, pe principiul capul plecat sabia nu-l taie.  

”Eu n-am nimic cu tanti aceea prinsă la volan fără carnet, dar cu alcool și droguri în sânge. Până la urmă, e o biată impostoare care a profitat de proști pentru a câștiga bani și notorietate. E plină țara de ei, de la Palatul Cotroceni la studiourile de televiziune. De la fotbal la filme. De la antreprenori la influenceri.

Nici cu cei care se uită în gura lor, legitimându-i și cheltuind bani pe ce au aceștia de vândut. Într-o țară cu educația la pământ, cu mentalitate de Ev mediu și cu un grad subunitar de civilizație nu te poți aștepta la altceva.

În schimb, am cu cei care, în mod conștient, creează astfel de ”vedete”, le promovează asiduu, le prezintă ca modele de succes în viață, de urmat, desigur, că doar ce altceva să faci cu modelele? Cu sprijinul unor companii inconștiente și fără scrupule care sponsorizează așa ceva.

Televiziunile inventează ”vedete” ca să aibă despre cine vorbi. Căci, altfel, ar trebui, Doamne ferește, să discute despre lucruri importante și oameni relevanți. Și cu cine s-o faci? Și, din păcate, pentru cine s-o mai faci?

PS. Detest mizeria asta de a minimaliza ce face un astfel de specimen cu replica: ”eh, să nu fim așa duri cu el, toți greșim, să nu fim ipocriți și mai catolici decât Papa.” Da, toți greșim, dar nu toți ne urcăm la volan cu alcool și/sau droguri în sânge. Deși, poate, dacă am face-o, am ajunge toți președintele țării sau măcar contese. Dacă, desigur, n-am omorî între timp oameni nevinovați” a scris Radu Herjeu, pe Facebook. 

Amintim că Ana Morodan a fost reținută și acum este cercetată, sub control judiciar, în trei dosare, după ce a fost prinsă în trafic sub influența alcoolului, a substanțelor interzise, dar și fără permis. Când a fost prinsă prima oară, ea n-ar fi oprit la semnalele polițiștilor și ar fi acroșat două mașini. 

Citește și: Ana Morodan: Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită/ Gelu Duminică: Avea sufletul praștie. ”Contesa” era, mai mult decât se crede, singură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel