Radu Herjeu: Mi s-a făcut plângere penală pentru atentat la siguranța națională
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu a făcut un bilanț al anului 2019.

”Scurt bilanț. 2019 a fost, una peste alta, decent. Am avut 3 premiere, la Teatrele din Bârlad, Bacău și Pitești. La CNA am continuat să-mi fac "prieteni", propunând (iar) cele mai multe amenzi și încăpățânându-mă să rămân corect și echidistant, să nu mă sucesc în funcție de numele postului/ moderatorului, să fiu consecvent în principiile enunțate și să aplic legea, nu propriile simpatii.


Mi s-a făcut plângere penală pentru atentat la siguranța națională :D


Am călătorit mai puțin ca în alți ani, am fost la Istanbul și Atena. Am ajuns prima dată în Deltă. La munte am fost doar de 3 ori, deși îmi propun mereu să merg o dată pe lună :)


Am organizat a 18-a ediție a celui mai mare concurs de arte pentru liceeni, LicArt. Am fost cu finaliștii într-o Tabără de Creație.


Am continuat să-mi exprim opiniile de locuitor al cetății, ironizând ce am considerat eu că merită. Mai ales impostorii, propaganda și proștii arondați ei. Am fost înjurat și amenințat cu de toate.


Am înotat mai tot anul, câte 2,5 km pe zi, dar se pare că organismul meu nu consideră asta efort fizic. Așa cum nu se sinchisește nici de cei 40 de km de mers cu bicicleta pe săptămână.


La nivel personal...


Hai, la anul și la mulți ani! :D”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel