Radu Herjeu îl face praf pe ministrul Grindeanu: Mă scuzați că v-am răpit din timpul alocat trenurilor cu hidrogen
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Grindeanu
Grindeanu
Radu Herjeu îl face praf pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după incidentul de duminică, atunci când un tren a rămas blocat din cauza căldurii.

În timp ce ministrul se laudă cu ipotetica achiziționare a unor trenuri cu hidrogen, prin PNRR, locomotivele CFR rămân blocate cu orele între stații, iar vagoanele nu au aer condiționat. Sfatul lui Grindeanu pentru călători, după un incident cu trenul care face legătura București-Otopeni, a fost să se hidrateze mai bine atunci când pleacă la drum.

”Domnu Grindeanu, mă scuzați că vă deranjez duminica, dar n-am găsit la ce ghișeu se face cerere pentru aer condiționat într-un tren care circulă la 40 de grade. Ca să știu data viitoare, și când mă duc și când mă-ntorc, a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Ah, și dacă tot v-am prins, cam cât e suplimentul pe care trebuie să-l plătesc (pot achita tot cu cardul?) pentru ca trenul să nu întârzie 20 de minute la o cursă care ar fi trebuit să dureze cu totul 84 de minute și a avut 2 (două) stații?

Nu vă mai întreb ce cheie să iau cu mine data viitoare ca să deschid ușa vagonului, să pot coborî, că și-așa v-am răpit din timpul alocat achiziționării trenurilor cu hidrogen, alea ale viitorului! Dă-l dracu de prezent!”, a scris cunoscutul om de televiziune, Radu Herjeu. 

 

Pasagerii care se urcă în trenuri să bea apă sau suc, în caz că vor rămâne în câmp

După ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, care ne-a spus să ne schimbăm mașina pentru a economisi... ”Eu, unul, tocmai am renunțat la mașina pe motorină şi o să iau una pe benzină. Ați văzut că benzină s-a mai ieftinit. Un plin de motorină este în jur de 350 de lei”. 

Nu putea lipsi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care ne spune să bem apă când ne urcăm în tren, în caz că rămâne în câmp... ”Nu pot decât să le dau sfaturi (călătorilor din trenuri – n.r.). Nu sunt medic, dar eu cred că în această perioadă trebuie să stea bine cu hidratarea. Să-și ia sticla cu apă, cu suc sau cu ce vor ei. Și un pieton care merge pe trotuar trebuie să aibă grijă. Toți trebuie să avem grijă”. 

Reacția lui Sorin Grindeanu vine după ce un tren de călători a stat în câmp patru ore, fără explicații și fără apă pentru călători, mulți dintre ei pierzând avionul din cauza întârzierii, destinația fiind aeroportul Otopeni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel