Urmărește emisiunea live
Radu Herjeu, despre membrii Rezist: Vă rog eu, încetați!
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Protest
Protest
Jurnalistul Radu Herjeu a explicat de ce tinerii din mișcarea Rezist nu au nicio legătură cu progresiștii sau cu ideologia progresistă. 

"Va rog eu, incetati cu "progresistii" cand va referiti la hastagieni, la salvatoristi sau la gargaragii de pe net! Progresismul e o ideologie cu o filosofie aparte si cu o mostenire uluitoare: Renașterea! E apanajul oamenilor cu viziune, nu al unor ambalaje sclipicioase goale!

Progresismul implica idei noi, iesirea din sabloane, solutii curajoase la probleme reale, strategii de transformare, de ameliorare a raului si de pastrare a bunului. Nu isterii si circ cu luminite! Progresistii merg in profunzime si vad conexiunile intre radacinile raului, nu reduc totul la sloganuri si meme-uri pe internet! Progresismul are ca obiectiv imbunatatirea conditiei umane si o societate mai articulata, in care oamenii simt ca fac parte dintr-o comunitate mai buna azi decat ieri! Nu ura viscerala si dispret suveran la adresa "rasei inferioare". 

A, si progresismul nu e o abstractie tinuta in viata doar de propaganda, al carei unic motto e "sa fie bine ca sa nu fie rau"!", a scris Herjeu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel