Radu Drăgușin a jucat o întreagă repriză și a securizat apărarea lui Tottehnam 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Radu Drăgușin a jucat peste 45 de minute pentru Tottehnam în meciul din deplasare, în compania celor de la Aston Villa, relatează DCSport.ro. 

Drăgușin a început pe banca de rezerve, dar a fost introdus în minutul 48 pentru a-l înlocui pe fundașul olandez Micky van de Ven, care a suferit o accidentare.

Drăgușin a intrat postul de fundaș central stânga și a format o pereche solidă în apărarea echipei alături de campionul mondial, argentinianul Romero. Intrând pe teren la un scor de 0-0, Drăgușin a asistat la un adevărat festival de goluri la poarta adversă, relatează DCSport.ro

Drăgușin a primit și un cartonaș galben în minutul 61, dar și-a păstrat calmul până la final și și-a demonstrat abilitățile defensive, reușind să ofere stabilitate echipei sale. Tottenham a încheiat meciul cu o victorie categorică, 4-0 împotriva lui Aston Villa, iar evoluția lui Drăgușin a fost apreciată mai ales pentru capacitatea sa de a suplini absența titularului van de Ven.

Cu o evoluție ofensivă puternică din partea echipei sale, Drăgușin nu a fost pus în situații delicate, dar și-a dovedit calitățile și a profitat de oportunitatea de a juca într-un meci deja decis spre finalul reprizei a doua. 

Accidentarea lui van de Ven ridică semne de întrebare cu privire la durata absenței sale din echipă, ceea ce ar putea să-i oferte oportunitatea lui Radu Drăgușin de a-l înlocui în primul unsprezece al lui Tottenham. 

Victoria obținută îi consolidează lui Tottenham poziția în clasamentul Premier League, plasându-se pe locul 5 cu 53 de puncte. Echipa se află la doar două puncte în spatele adversarilor de duminică, Aston Villa, care ocupă locul 4 cu 55 de puncte. Având în vedere că locul 4 asigură calificarea în Liga Campionilor, Tottenham se află într-o poziție favorabilă, mai ales că mai are un meci de disputat în comparație cu adversarii săi indirecți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel