Radu Cristescu - Traian Băsescu, discuție telefonică dezvăluită - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Traian Băsescu
Traian Băsescu
Radu Cristescu face dezvăluiri bombă din PMP. 

”Postasem ceva pe Facebook. Într-un minut, un minut jumate, am șters. Se putea interpreta că ținta era Siegfried Mureşan, era vorba de Eugen Tomac, pe care l-am acuzat că ar fi ofițer acoperit și agent de influență a unui serviciu secret străin. Postarea am pus-o pe la 11:00, am șters-o și Siegfried a plecat pe la 13:00. După câteva zile, postarea a apărut la dvs. pe site. Pot să vă dezvălui în premieră ceva: La vreo 20 de minute după ce am postat-o m-a sunat Traian Băsescu. Mi-a zis: Ce faci? Ai postat ceva pe Facebook?. Am răspuns: Da, dar am șters - ”De ce vrei să mă pui să dau explicații despre ăsta că este ofițer acoperit?” I-am răspuns: Dle președinte, îmi asum ceea ce am scris și știți foarte bine ca și mine că este, aceasta a fost discuția, că mi-a închis el telefonul, că s-a terminat în condiții amiabile chiar nu mai țin minte. A ieșit deranj mare că era în mijlocul alegerilor din Republica Moldova.” a spus Radu Cristescu, fost membru PMP, la DCNews

”Aștept să mă dea în judecată și am dovezi.” a afirmat fostul vicepreședinte PMP despre Eugen Tomac. Radu Cristescu a mai spus că ”ștampila și banii sunt la Tomac”, dar ”liderul PMP este Traian Băsescu, PMP e partid de lider”. 

”Apropo de alegerile din Republica Moldova, i-am spus și președintelui Băsescu, dacă nu scriam, dacă DCNews nu publica, Codreanu lua 10%. Mi-a răspuns: Nu lua 10%, dar a trebuit să dau o grămadă de explicații” a mai dezvăluit Radu Cristescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel