Radu Călin Cristea a murit. Familia Regală a României: "Unul dintre cei mai fideli și constanți susținători"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Familia Regală a României a transmis un mesaj după moartea lui Radu Călin Cristea. 

"Radu Călin Cristea, In Memoriam Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu tristețe despre decesul domnului Radu Călin Cristea, eminent intelectual al zilelor noastre și unul dintre cei mai fideli și constanți susținători ai valorilor și principiilor Coroanei Române.

Critic literar, scriitor, eseist și jurnalist, Radu Călin Cristea s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani. De-a lungul anilor, el a semnat inegalabile eseuri închinate prezenței în societate a Regelui Mihai și, ulterior, a Majestății Sale Margareta.

Radu Călin Cristea este părintele spiritual al emisiunii „Ora Regelui”. Cu opt ani în urmă, el a fost cel care a inițiat și obținut crearea acestei emisiuni săptămânale la Televiziunea Națională.

În anul 2012, Regele Mihai I a conferit scriitorului Radu Călin Cristea Crucea Casei Regale a României.

Familia Regală transmite condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!" este mesajul Familei Regale a României.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radu Călin Cristea, In Memoriam Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu tristețe despre decesul domnului Radu Călin Cristea, eminent intelectual al zilelor noastre și unul dintre cei mai fideli și constanți susținători ai valorilor și principiilor Coroanei Române. Critic literar, scriitor, eseist și jurnalist, Radu Călin Cristea s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani. De-a lungul anilor, el a semnat inegalabile eseuri închinate prezenței în societate a Regelui Mihai și, ulterior, a Majestății Sale Margareta. Radu Călin Cristea este părintele spiritual al emisiunii „Ora Regelui”. Cu opt ani în urmă, el a fost cel care a inițiat și obținut crearea acestei emisiuni săptămânale la Televiziunea Națională. În anul 2012, Regele Mihai I a conferit scriitorului Radu Călin Cristea Crucea Casei Regale a României. Familia Regală transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) pe

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel