Radu Banciu se ia de Piedone: Mi se pare cam tupeist nenea ăsta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Banciu a vorbit, joi seară, despre respingerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4 al Capitalei, de către Tribunalul București și a susținut că acesta e 'cam tupeist'.

”Ar fi ieșit din cursă, pentru acest week-end cel puțin, nici de 1 mai, nici de Paștele ortodox, Piedone nu va fi eligibil. Mai are o portiță săptămâna viitoare. Deocamdată este într-un ușor impas, pentru că magistrații de la Tribunalul București i-au respins apelul. El, o zi, da, una, nu. Azi, nu. Apelul lui Cristian Popescu Piedone a fost respins, s-a menținut decizia luată ieri de Judecătoria Sectorului 4, și anume să-l mai oprească un pic din marșul triumfal către această lejer-cuceribilă primărie de Sector 4”, a comentat Banciu.

”Ce spune Piedone: «Mă supun deciziei justiției! Așa au decis Dumnezeu și justiția, și mă supun acestor autorități. Nu renunț la luptă, iar cetățenii sectorului 4 mă vor vedea, în continuare, pe mine și echipa mea, în mijlocul lor. Sunt sigur că, după 5 iunie, voi rămâne primarul de suflet al cetățenilor Sectorului 4 și primarul familiei mele. Îi iubesc și îi respect pe concetățenii mei din sector și le mulțumesc pentru onoarea de a-i fi slujit atâția ani. Îi asigur că nu voi abandona lupta și le promit că vor avea, după alegeri, un primar care să-i slujească așa cum se cuvine.»Sunt niște declarații ușor amenințătoare, le găsesc eu. Mi se pare totuși cam tupeist nenea ăsta, în condițiile în care el este cine este”, a mai spus Radu Banciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel