Radu Banciu l-a făcut praf pe Gică Hagi, după ce Regele a refuzat naţionala: Zero barat ca antrenor
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gică Hagi, ”convocat” la selecţionata Legendelor Mondiale contra Legendelor lui Rangers / Facebook Farul Constanta
Gică Hagi, ”convocat” la selecţionata Legendelor Mondiale contra Legendelor lui Rangers / Facebook Farul Constanta
Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat în termeni duri pe Gheorghe Hagi, după ce acesta din urmă a refuzat să antreneze echipa naţională. Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, i-a oferit postul. 

"Hagi, dacă acceptă o ofertă, este „mort“ pentru că el e zero barat ca antrenor. Eu nu pretind aici că Hagi s-a „luminat“ între timp şi că are nişte consilieri... Nu! El din prostie sau din orgoliu refuză. Dar asta este important de spus. Este singura variantă care îl poate avantaja.

Pentru că refuzând, Hagi va rămâne mereu în actualitate. Tot timpul se va spune: „Şi dacă accepta... Hai să mai încercăm o dată“. Rezultatele catastrofale vor continua, oamenii vor mai încerca la el pentru că are un nume. Dar Hagi este la pământ din punctul ăsta de vedere. Este ca şi cum te-ai duce la  Lăcătuş, la Stoichiţă, la Gică Popescu. Ar fi o dramă absolută ca oamenii ăştia să se apuce să şi antreneze.

Ne-am săturat de ei, fotbaliştii Generaţiei de Aur. Bun, a fost o generaţie, a trecut. I-am auzit vorbind, implicându-se... Ar trebui să o lase mai uşor şi să fie cum suntem noi, nişte chibiţi, să-şi dea cu părerea. Ăsta e rolul lor. Nu înseamnă că, dacă ai dat cu piciorul într-o minge şi ai avut un oarecare succes, că n-ai câştigat zece „Baloane de Aur“... Dacă Gică  Popescu a avut succes, atunci Cruyff ce-a fost?

Timpul lor a trecut. Ei nu sunt nişte antrenori moderni, nişte personaje actuale în fotbal. Au trăit din fotbal, să fie sănătoşi. În orice caz, au câştigat mai mult decât meritau. În momentul de faţă, ei nu reprezintă nimic. Au un nume şi atât. Poţi să-i pui în ramă şi să te uiţi la rama respectivă. Lumea trebuie să înţeleagă că lucrurile aşa stau. Nu este aici pe cum am vrea să fie. Sigur, ar fi fost minunat ca Hagi să fie cel mai mare antrenor din toate timpurile. Nu este, nici Maradona nu a fost. Era „bâtă“ ca antrenor. Exact soarta asta o are şi Hagi. I-aş da un 4, ca antrenor", a declarat Radu Banciu la Looksport.

Hagi a refuzat naţionala pentru că e patron la Farul 

"În urma numeroaselor speculații, interpretărilor apărute în mass-media cu privire la postul de selecționer, doresc să transmit următoarele: 

- Am primit o ofertă din partea președintelui Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al Naționalei României, dar, chiar dacă mi-am dorit, acest lucru nu este posibil atâta timp cât sunt acționar majoritar la un club din Liga 1, nu așa cum s-a speculat că am refuzat !

Doresc succes echipei României și noului selecționer în atingerea obiectivelor!

Cu prietenie, Gheorghe Hagi!", a transmis, marţi, Hagi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel