Radu Banciu, în război cu CTP: Urâtă ieșire. Absolut mizerabilă intervenția lui. Jenant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Radu Banciu a vorbit în termeni foarte duri despre Cristian Tudor Popescu după ce acesta din urmă a criticat-o pe Elena Udrea.

Elena Udrea și-a prezentat programul la alegerile prezidențiale într-un mod inedit: cu cască pe cap și în salopetă într-o hală dezafectată a fostei uzine Republica. Cristian Tudor Popescu a profitat de ocazie pentru a o ataca pe candidata PMP la prezidențiale spunând că acea cască este demnă de filmele pentru adulți.

În cadrul ediției de joi a emisiunii "Lumea lui Banciu", Radu Banciu a comentat subiectul. 

"Urâtă ieșire, domnule Cristian Tudor Popescu! După ce v-am auzit vorbind atât de frumos despre Clubul Român de Presă, să veniți astăzi și să spuneți că Elena Udrea a purtat pe cap o cască din filmele pentru adulți... Cred că Elena Udrea a început să și plângă. Ea a purtat o cască cum au toți maeștri. Cristian Tudor Popescu, probabil într-o criză de notorietate, a atacat-o pe Elena Udrea. Abject! Rușine! Sunteți om bătrân. Îi transmitem Elenei Udrea toată simpatia noastră față de astfel de bărbați de doi lei care nu au avut nicio femeie de ținuta Elenei Udrea. Încep să cred că Elena Udrea este fabuloasă din moment ce există atâta râvnă negativă din partea bărbaților care nu au avut femei. Elena Udrea reprezintă toată frumusețea feminină din această țară... așa hulită cum este ea. Iată că se ajunge la astfel de mârlânii...Absolut mizerabilă intervenția lui Cristian Tudor Popescu. Este jenant", a zis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel