Radu Banciu, după Învierea lui Teodosie: Crăciunul mai spre vară, să îl sărbătorim la Vama Veche
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Radu Banciu a comentat cea de-a doua Înviere oficiată  la Constanța de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.  

"Enoriașii l-au taxat pe pe Arhiepiscop și au stat acasa. Câteva sute tot s-au dus. Depinde care erau pretențiile presei. Câți ar fi trebuit să fie? Câteva milioane. Au fost destui. Să nu ne punem rău cu Arhiepiscopul că vine mâine poimâine și zice “ Bă, eu aș vrea să trag un pic Crăciunul mai spre vară, întrucât s-ar putea să nu-l mai apucăm...și de la lingurițele mele și de la lingurițele altora și de la Ăl de Sus... Dacă nu mai apucăm Crăciunul anul ăsta? Paște ca lumea n-am avut, 1 Mai ca lumea n-am avut, 1 iunie ca lumea nu o să avem că abia de pe 2 se deschid terasele, înțeleg că resturantele și barurile încă nu. S-au dus aprope toate.

Ce am prins?! Sfântul Valentin, Sfântul Vasile, Sfântul Ion acolo la început, un pic. Nici în martie n-am apucat foarte tare să ne bucurăm, foarte multe aniversări din astea prestigioase s-au pierdut în această perioadă. Măcar Crăciunul să îl sărbătorim pe plajă, la Vama Veche. De ce nu?" a spus Radu Banciu, miercuri seara la emisiunea "Lumea lui Banciu" 

"Crăciunul și Revelionul, oricând, un astfel de nene cu borcanul ală aurit pe cap poate să vină să ne spună... El e stat în stat, poate să facă absolut orice, nimeni nu are... Cine,Vela să îl tragă de urechi? Deveselu ală, care stătea lângă el... Despescu... Cine să vine să îl tragă de urechi pe ÎPS-ul ăsta? De aia zic, să nu îl mâniem foarte tare că ne aduce toate sărbătorile când vrea el, față în față. Înviere reușită, să nu îl supărăm... câteva sute au fost acolo. Oamenii au spus “Nu ne îmbolnăvim de la linguriță, ne îmbolnăvim de la păcate, de la ură” Așa este... Asta este tradiția!" a mai declarat Radu Banciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel