Radu Banciu: De ce trebuie să apelăm numai la derbedei cu dosare penale?
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 28 aug 2020, 06:55
WhatsApp
Radu Banciu: O listă întreagă de zici că-i lista cu COVID pe zi
Radu Banciu: O listă întreagă de zici că-i lista cu COVID pe zi
Radu Banciu a vorbit, la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale, despre   candidați la primării care au în spate condamnări fie definitive, fie în primă instanță. 

O listă întreagă de zici că-i lista cu COVID pe zi. Atâția sunt. Întreb și eu: n-ați putut până azi domnule Orban, tovarăși, după 30 de ani de neajunsuri, să votați și voi în doi timpi și trei mișcări o lege într-un singur rând: „dacă ai avut probleme penale, nu mai poți candida”. Atât!

N-are importanță că-i cu suspendare, că-i cu neapelare, n-are importanță de care. Credeți că nu există în țara asta niciun derbedeu care să poată candida la primărie fără dosar penal? Eu zic să sunt destui.

De ce trebuie să apelăm numai la derbedei cu dosare penale? Haideți să le dăm o șansă și derbedeilor care încă n-au făcut mare lucru.

Asta facem de 30 de ani. Ne ducem și votăm ultimii oameni posibili. Ne ducem, că asta e democrația. Ne-a zis-o și șeful statului alaltăieri.

Asta înseamnă democrație: să te împingă ăla nevăzutu de la spate și tu să te duci, că trebuie să te duci, că dacă nu v-ați duce, democrația ar fi la voi, nu la noi, dar când v-ați dus, democratia e la noi și noi nu vă mai dăm măști și tablete. 

Apropo, n-au sosit măștile, tabletele, metroul, autostrăzile. S-au dus buștenii. Asta ați făcut pentru cetățean! Nimic nu e gata!”, a afirmat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?