RADET începe marţi testarea instalaţiilor de alimentare cu energie termică în Capitală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
radet
radet

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) din Bucureşti va începe, marţi, probele la cald în sistemul centralizat de încălzire, pentru a pregăti reţeaua de termoficare în vederea sezonului rece, informează reprezentanţii regiei.

Probele vor fi efectuate pe parcursul a trei zile, interval necesar pentru echilibrarea sistemului de distribuţie şi furnizare a energiei termice.

Ulterior, în funcţie de evoluţia buletinelor meteo, se va trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire în regim permanent.

Asociaţiile de proprietari care nu doresc să beneficieze, în acest moment, de energie termică pentru încălzire au posibilitatea să-şi regleze, să limiteze ori să refuze acest serviciu închizând vanele contoarelor aflate în subsolurile tehnice ale imobilelor, precizează  RADET.

Furnizarea energiei termice pentru încălzire va începe când va fi îndeplinită condiţia ca temperatura medie să fie sub 10 grade Celsius timp de trei nopţi consecutive, condiţie prevăzută în H.G. nr. 425/1994, privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel