RADET, faliment? PSD București, mesaj pentru bucureșteni: Cea mai bună soluție
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
RADET
RADET
PSD București face precizări cu privire la eventualitatea încetării funcționării societății RADET. 

”Principala noastră prioritate este să asigurăm funcționarea în continuare a sistemului de termoficare al Capitalei. Asta înseamnă să găsim soluții ca furnizarea apei calde și căldurii în Capitală să nu fie afectată.

A doua prioritate este, în urma sentinței, ca angajații RADET să nu aibă de suferit și să își păstreze locul de muncă. De asemenea, ne interesează și ca veniturile acestora să nu fie afectate.

Una dintre variante identificate este aceea de se înființa o societate nouă care să preia patrimoniul si activitatea RADET. Decizia de înființare va fi trecută prin vot prin Consiliul General.

Totodată, specialiștii noștri, în probleme juridice, urmează să găsească cea mai bună soluție pentru înființarea societății care să fie trecută prin Consiliul General.

Mai mult decât atât, îi asigurăm pe bucureșteni că sentința Curții de Apel de desființare a RADET nu va afecta furnizarea de agent termic în Capitală.” transmite PSD București. 

Gabriel Mutu, președintele interimar al PSD București, precizează: ”Trebuie găsită de urgență o soluție, una juridică legală. Specialiștii în domeniu au deja în lucru mai multe variante. Bucureștenii nu pot rămâne fără apă caldă și căldură, iar sistemul de termoficare trebuie să funcționeze la parametri normali”. 

Vezi și: EXCLUSIV Mutu, scenariu spulberat despre schimbarea lui Bădulescu. Avertisment în PSD: Va fi exclus pe loc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel