RADET, anunț vital pentru bucureșteni
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
RADET anunţă că marţi, 3 octombrie 2017, începând cu orele 22.00 va demara probele la cald la consumatorii de tip urban din Capitală. Această perioadă se succede probelor la cald, deja aflate în curs la consumatorii exceptaţi - instituţii cu caracter social şi educativ (spitale, şcoli, grădiniţe, creşe, cămine de bătrâni).

Această acţiune se va derula într-un mod progresiv, ţinând seama de dimensiunile sistemului de termoficare şi a numărului de consumatori, şi se va desfăşura inclusiv în zilele de weekend, astfel încât pe măsură ce temperatura exterioară va scădea toţi consumatorii să beneficieze de agent termic pentru încălzire în condiţii normale.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanţii săi legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail la adresa [email protected].

Dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon 0319442.

RADET, în insolvență

RADET Bucureşti se află începând cu data de 5 octombrie 2016 în insolvenţă, ceea ce implică un plan de reorganizare a instituţiei şi de soluţionare a problemelor întregului sistem de termoficare.

RADET administrează cel mai mare sistem de termoficare din România, deţinând 43% din piaţǎ. Furnizează energie termică pentru aproximativ 565.000 de apartamente, reprezentate de peste 8.500 de blocuri şi imobile, în care trăiesc peste 1,25 milioane locuitori, precum şi pentru aproximativ 5.400 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

[citeste si]

RADET  este operatorul sistemului public de alimentare cu energie termică, asigurând 72% din necesarul de energie termică al Capitalei. 95% dintre consumatori sunt de tip casnic, restul fiind de tip social şi industrial (instituţii publice şi agenţi economici).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel