Răcire bruscă în București. Temperaturile scad cu 14 grade! Maxime negative
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru București. 

De astăzi, de la ora 10:00 până joi, la ora 08:00, în Capitală ”regimul termic se va menține peste cel specific datei, maxima se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar minima va fi de 2 - 4 grade. Ziua cerul va avea înnorări, dar probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab și moderat” anunță ANM. 

În intervalul 4 ianuarie, ora 08:00 - 5 ianuarie, ora 10:00, ”vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 35...40 km/h. Temperatura maximă va fi de 13...15 grade, iar cea minimă de 2...4 grade”. 

Conform prognozei pentru Capitală, de pe aplicațiile meteo, de duminică se răcește. În București va ploua și temperatura maximă nu va depăși 9 grade. 

Luni, maxima va fi de doar 1 grad, minima de -5. Marți, maxima va fi negativă, de doar -2 grade, ca minima să fie de -7. Astfel, de sâmbătă, când vom avea 12 grade în Capitală, până marți, temperaturile vor scădea cu 14 grade. Miercuri, în București, vor fi temperaturi cuprinse între -7 și 1 grad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel