Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 15 iul, 23:38
Rabla pentru electrocasnice. Buget epuizat în patru ore
Bugetul alocat pentru cea de-a treia ediție a programului Rabla pentru electrocasnice s-a epuizat în mai puțin de patru ore. 

Fondurile pentru programul Rabla pentru electrocasnice s-au epuizat în mai puțin de patru ore. Toate fondurile în valoare de aproximativ 20 de milioane de lei s-au epuizat.Administrația Fondului pentru Mediu va publica zilele următoare lista cu persoanele fizice ale căror vouchere au fost validate, spune România TV. 

Cea de-a treia ediție Rabla pentru electrocasnice a început în această dimineață la ora 10.

Administrația Fondului pentru Mediu a pus la dispoziția persoanelor fizice suma de aproximativ 20 milioane lei, pentru noi înscrieri în cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, sumă rezultată din neutilizarea voucherelor în termenul de valabilitate, precum și diferențele provenite din modificarea eficienței energetice a echipamentelor aprobate de la o clasă superioară la o clasă inferioară, la cererea beneficiarului.

Suma inițială alocată pentru anul 2019 a fost de 40 milioane lei, în cadrul celor două ediții desfășurate în data de 24 mai și 18 iunie fiind acordate vouchere în valoare de 20 milioane lei.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro