Quentin Tarantino a dezvăluit de ce nu-i dă mamei sale niciun ban. "Nu vei vedea un sfanț de la mine!"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Quentin Tarantino a dezvăluit de ce nu-i dă mamei sale niciun ban / Foto: Pixabay
Quentin Tarantino a dezvăluit de ce nu-i dă mamei sale niciun ban / Foto: Pixabay
Quentin Tarantino a spus de ce nu-i dă niciun ban mamei sale. 

Quentin Tarantino, unul dintre cei mai cunoscuți scenariști, a dezvăluit de ce nu-i dă niciun ban mamei sale. Regizorul american a spus că nu-și susține financiar mama, pentru că, în perioada școlii, i-a ironizat talentul de scriitor de scenarii și chiar i-a fi impus să renunțe la visurile sale, scrie Realitatea.net.

Quentin Tarantino a fost crescut de un singur părinte, după ce tatăl său, actor de meserie, a părăsit familia imediat după nașterea sa. Tarantino s-a dedicat cu pasiune scrisului încă din timpul școlii visa. De mic visa să devină scenarist, dar mama sa nu l-a sprijinit niciodată. Invitat la un podcast, celebrul regizor a povestit cum a decis să nu-și susțină financiar mama, dacă va ajunge vreodată bogat de urma pasiunii sale.   

"Nu vei vedea un sfanț de la mine!"

Tarantino a povestit că profesorii săi au descoperit că nu era atent la ore pentru că scria scenarii mai tot timpul, așa că l-au pârât mamei sale. Aceasta s-a supărat și i-a spus să înceteze să mai scrie.

"În timp ce mă certa pentru ceea ce făcusem, chiar în mijlocul tiradei au auzit-o spunând: Și apropos, despre mica ta "carieră literară" cu care te ocupi? S-a terminat cu rahatul asta!", a povestit Torantino.

Reacția tânărului Tarantino a fost pe măsură, potrivit propriei relatări: "Bine, doamnă, când voi deveni un scriitor de succes, nu vei vedea un sfanț de la mine. Nu vrei primi nimic! Pentru că ai spus asta!". 

Realizatorul podcastului l-a întrebat ulterior dacă s-a ținut de promisiune. Regizorul cunoscut pentru filme precum "Pulp Fiction", "Kill Bill" sau "Inglorious Bastards" a afirmat că singura excepție a fost să-și ajute mama cu plata unor restanțe către fisc, în rest nu i-a oferit nimic. 

Reamintim că  legendarul Quentin Tarantino, a anunțat la sfârșitul lunii iunie că planifică să își încheie cariera. El a declarat că va pleca din industrie după ce va lansa cel de-al zecelea film al său, fără a da însă detalii despre ce peliculă este vorba sau când va apărea pe marile ecrane.

VEZI ȘI: Veste rea pentru cinefili. Legendarul Quentin Tarantino a anunțat că planifică să își încheie cariera

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel