Puya, despre soacra sa: Nu crede în Dumnezeu. Ne înțelegem bine, cât timp nu aducem subiectul "religie" în discuție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Puya © Scandalos Music
Sursa foto: Facebook Puya © Scandalos Music
Puya a vorbit despre legătura sa cu Dumnezeu, dar și relația pe care o are cu soacra. De asemenea, artistul a făcut șialte mărturisiri legate de viața sa.

"Încerc să țin post de Paște și de Crăciun și să mă spovedesc. E interesant să vezi cât de ușor cedezi în fața unei fripturi și a unei sticle de vin. În lumea asta plină de tentații, abținerea e un exercițiu bun. Până la urmă, cred că te definește mai mult puterea de a spune din când în când “NU”, nu mereu “DA”. Ca să zici “DA” mereu la toate e simplu, asta oricine o poate face.

Cred în Dumnezeu dar nu am nicio problemă cu restul care au alte păreri (atei, musulmani, budiști etc.). Soacră-mea, de exemplu, nu crede în Dumnezeu. Dar ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul religie în discuție. Cred că oamenii discută prea mult în contradictoriu și de prea puține ori apelează la dialectică. Ne-am împărțit în multe găști care țipă una la alta fără să se și asculte vreo secundă", a spus Puya pentru ciao.ro.

"Noi, în cartier, suntem ca la noi în sat"

Cât despre motivul pentru care a ales să se întoarcă în București, artistul a spus: "Zonele așa-zise rezidențiale de pe lângă București sunt o adunătură de case și atât. Nu se construiesc comunități. Fiecare stă închis în metrii lui pătrați și își udă gazonul. Noi, în cartier, suntem ca la noi în sat. Ne știm unul pe altul, ne ducem copiii la școlile la care am învățat și noi. Ne salutăm dirginții și tovarășii cu care ne-am bătut când eram mici.

Și nu de rare ori ne strigăm copiii cu uite pe aia lu’ cutare. Plus că ai școli, grădinițe, magazine, transport, lumina gaze, canalizare, lucru pe care de multe ori nici Pipera nu le are. Foarte mulți din cei care s-au mutat acum în București, din provincie, însă habar nu au de solidaritatea asta. Și nu își rezolvă problemele decât la 112. Mai durează până te prinzi, aia e".

Puya se numără printre curajoșii care au acceptat provocarea "America Express". Artistul se luptă pentru mare premiu alături de soția sa, Melinda.

Ce perechi se mai luptă pentru marele premiu America Express

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt concurenții care au pornit într-o întrecere epuizantă, purtând după ei toate bagajele aduse initial, în căutarea rucsacurilor America Express – în cel mai neașteptat loc, un cimitir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel