Data publicării:

Putin, pe stadion pentru a se adresa rușilor la un an de la invazie. Hartmann: Ceva va fi! Trebuie să continue să justifice războiul / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
H. D. Hartmann a vorbit despre împlinirea unui an de la invadarea Ucrainei în Federația Rusă.

Pe 21 februarie 2023, președintele Vladimir Putin se va adresa rușilor în fața camerelor reunite ale Dumei de Stat, evenimentul petrecându-se cu trei zile înainte de trecerea unui an de la invadarea Ucrainei. 

Pe baza acestui lucru, jurnalistul Val Vâlcu l-a întrebat pe H. D. Hartmann dacă Putin va alege să susțină un miting și pe stadion, pentru a le ridica moralul rușilor:

„Putin face mitingul pe stadion?“, a întrebat Val Vâlcu.

„Pe 21 februarie. Va fi, pentru că are un an de război și trebuie să continue să justifice războiul. Ceva va fi!“, a spus H. D. Hartmann.

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina în ceea ce a numit a fi o „operațiune militară specială“. Războiul a succedat anexării Peninsulei Crimeea în 2014 și a dus la anexarea, toamna trecută, a încă patru provincii ucrainene: Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson. Comunitatea internațională a refuzat să recunoască aceste anexări, în timp ce Ucraina a continuat să lupte și a reușit la finalul anului trecut să-i alunge pe ruși de pe malul drept al râului Nipru.

CITEȘTE ȘI     -    Ucraina se confruntă cu doi dușmani: Rusia și corupția. Cea mai mare teamă a Ucrainei

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel