Putin, LAȘUL care are curaj să amenințe cu bomba NUCLEARĂ doar când stă pitit în buncăr. Noi date despre ascunzătorile liderului de la Kremlin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
În articol găsești noi detalii despre ascunzătorile lui Vladimir Putin.

Deși Vladimir Putin vrea să dea impresia că este mare lider mondial de temut, amenințând în stânga și în dreapta cu armele sale  nucleare "unice în lume", pare că are curaj să lanseze astfel de declarații doar în timp ce stă bine pitit în unul dintre buncărele din Rusia, adevărate orașe subterane.

În realitatea însă, Vladimir Putin ar fi înspăimântat de un posibil asasinat. Se teme atât de mult pentru viața lui, încât practic că nu mai are contact cu lumea exterioară. Nu e de mirare însă, la cât rău a făcut, probabil că își dă seama că este poate cea mai urâtă persoană din lume la acest moment.

Unde se ascunde Vladimir Putin?

Vă întrebați unde se ascunde, de fapt Vladimir Putin?  Are suficiente ascunzători. În Rusia există nenumărate buncăre rămase din epoca Uniunii Sovietice, din timpul Războiului Rece, construite pentru a fi adăposturi anti-atomice, transmite Realitatea Plus. Deși de-a lungul timpului unele dintre ele au fost transformate în cluburi de noapte de lux sau muzee, altele, însă, au fost pregătite minuțios pentru a-l adăposti pe liderul de la Kremlin, familia și apropiații lui.

Atât presa rusă, cât și cea internațională au scris în repetate rânduri că Vladimir Putin stă ascuns într-unul din aceste buncăre încă dinainte de a ordona invazia în Ucraina. Speculațiile au apărut în contextul în care Putin nu a mai fost văzut în clădirea Kremlinului încă de dinainte de 24 februarie, ziua invaziei în Ucraina.

Două buncăre imense din Rusia

În Moscova ar exista cel puțin două buncăre imense care pot adăposti până la 10.000 de persoane. Acest lucru este susținut serviciile secrete occidentale. Chiar și  cunoscuta publicație rusă Pravda a scris  la un moment dat despere Buncărul nr. 42, despre care se spune că este situat la o adâncime de 56 de metri sub pământ, chiar în centrul Moscovei, în apropierea Kremlinului. 18 etaje se coboară sub pământ cu un lift ultra-modern.

Buncărul a fost construit în timpul Războiului Rece pentru a salva liderii sovietici de un eventual atac nuclear. Între timp, a fost transformat în loc de petreceri exclusiviste. Un alt buncăr foarte bine pus la punct s-ar afla chiar sub Universitatea de Stat din Moscova. Un alt adăpost despre care voci de la Moscova au spus că este ca un oraș subteran se află în districtul Ongudaysky din Republica Altai, o regiune a Siberiei care se învecinează cu Mongolia.

Totuși, în care dintre aceste buncăre stă pitit liderul de la Kremlin care amenință omenirea cu bomba nucleară? Nimeni nu știe exact. Este evident că Putin are mare grijă să țină secret acest loc. Totuși, specialiști ai Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii susțin că liderii ruși au ținut în mare secret existența unui buncăr situat în afara Moscovei. Acesta ar fi conectat printr-o rețea de metrou, care asigură o evacuare rapidă și sigură a liderilor de la Kremlin. Mai mult, aceștia s-ar putea deplasa rapid din birourile de la suprafață în adăpostul anti-atomic.

Viktor Iușenko: Dacă e ca Putin să se teamă de ceva aceasta este moartea

Viktor Iușenko, fostul președinte al Ucrainei, spune că "dacă e ca Putin să se teamă de ceva aceasta este moartea".

"Cel mai mult se teme de moartea sa. De aceea, cei pe care el îi omoară și pe care se specializează cel mai mult, armata lui și trupele lui de bețivi, sunt copiii, uciderea femeilor și persoanelor vârstnice. De aceea el se află în buncăr. Niciodată nu-l veți vedea în jurul copiilor sau altor colective. Se teme de tot ce poate să-i provoace și indirect sfârșitul. Ucraina îi va aduce sfârșitul. De aceea stă în buncăr. Pentru mine el deja nu prezintă interes", a declarat fostul președinte al Ucrainei, Viktor Iușcenko.

Din cauza paranoiei sale și a fricii de moarte, Putin a avut grijă să fie protejat și atunci când se află în avion sau mașină. Reamintim că liderul de la Kremlin deține un avion botezat "Kremlinul zburător" și o mașină Aurus Senat, ambele transformate în adevărate adăposturi anti-rachetă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel