Putin INTERVINE în alegerile din SUA: „A câștigat bani buni...“
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, intervine în alegerile din Statele Unite ale Americii. Iată ce a declarat liderul de la Kremlin.

Liderul de la Kremlin a oferit un răspuns cu privire la discuțiile din cea de-a doua dezbatere din SUA, unde Donald Trump l-a acuzat pe Joe Biden de legături cu Ucraina și Rusia. La acel moment, nu au fost prezentate dovezi care să susțină acuzațiile, iar Joe Biden le-a numit false și discreditate. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că nu vede nimic penal în legăturile comerciale din trecut ale lui Hunter Biden cu Ucraina sau Rusia.

Putin, care l-a lăudat pe Trump pentru că a spus că dorește legături mai bune cu Moscova, a declarat că Rusia va colabora cu orice lider american, menționând în același timp ceea ce el a numit „retorica aspră anti-rusă” a lui Joe Biden. Totuși, Putin a apărut mai puțin prietenos față de Trump în remarcile pe care le-a avut duminică.

Ce a spus Vladimir Putin?

„Da, în Ucraina el (Hunter Biden), a avut sau poate încă are afaceri, nu știu. Nu ne preocupă. Îi privește pe americani și ucraineni ”, a spus Putin. „Dar da, a avut cel puțin o companie, pe care a condus-o practic și a câștigat bani buni. Nu văd nimic criminal în acest sens, cel puțin noi nu știm nimic despre acest lucru.”

Putin a reacționat, de asemenea, cu o iritare vizibilă, atunci când a fost întrebat despre comentariile făcute de Trump cu privire la legăturile lui Putin cu fostul primar al Moscovei și cu privire la o presupusă plată făcută lui Hunter Biden de văduva fostului primar. Putin a spus că nu știe nimic despre existența unei relații comerciale între Hunter și soția primarului, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel