România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 26 oct, 20:26
Putin INTERVINE în alegerile din SUA: „A câștigat bani buni...“
Foto: Agerpres
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, intervine în alegerile din Statele Unite ale Americii. Iată ce a declarat liderul de la Kremlin.

Liderul de la Kremlin a oferit un răspuns cu privire la discuțiile din cea de-a doua dezbatere din SUA, unde Donald Trump l-a acuzat pe Joe Biden de legături cu Ucraina și Rusia. La acel moment, nu au fost prezentate dovezi care să susțină acuzațiile, iar Joe Biden le-a numit false și discreditate. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că nu vede nimic penal în legăturile comerciale din trecut ale lui Hunter Biden cu Ucraina sau Rusia.

Putin, care l-a lăudat pe Trump pentru că a spus că dorește legături mai bune cu Moscova, a declarat că Rusia va colabora cu orice lider american, menționând în același timp ceea ce el a numit „retorica aspră anti-rusă” a lui Joe Biden. Totuși, Putin a apărut mai puțin prietenos față de Trump în remarcile pe care le-a avut duminică.

 

Ce a spus Vladimir Putin?

 

„Da, în Ucraina el (Hunter Biden), a avut sau poate încă are afaceri, nu știu. Nu ne preocupă. Îi privește pe americani și ucraineni ”, a spus Putin. „Dar da, a avut cel puțin o companie, pe care a condus-o practic și a câștigat bani buni. Nu văd nimic criminal în acest sens, cel puțin noi nu știm nimic despre acest lucru.”

Putin a reacționat, de asemenea, cu o iritare vizibilă, atunci când a fost întrebat despre comentariile făcute de Trump cu privire la legăturile lui Putin cu fostul primar al Moscovei și cu privire la o presupusă plată făcută lui Hunter Biden de văduva fostului primar. Putin a spus că nu știe nimic despre existența unei relații comerciale între Hunter și soția primarului, informează AlJazeera.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro