Putin, discuții cu președintele Iranului privind atacul asupra Israelului: "Consecințe catastrofale pentru întreaga regiune"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Președintele rus Vladimir Putin a avut mai multe discuții cu Ebrahim Raisi, președintele iranian.

Președintele iranian Ebrahim Raisi i-a spus lui Vladimir Putin prin telefon că loviturile Teheranului asupra Israelului au fost limitate și că Republica Islamică nu este interesată de o escaladare, a declarat marți Kremlinul.

Președintele Putin și-a exprimat speranța că toate părțile vor da dovadă de o reținere rezonabilă și vor preveni astfel căderea spre o confruntare care ar putea avea "consecințe catastrofale pentru întreaga regiune", a declarat Kremlinul, potrivit Reuters.

Cabinetul de Război al Israelului se reunește astăzi pentru a luat o decizie privitoare la răspunsul care ar urma să fie dat Iranului, după atacul de sâmbătă. Ministrul Afacerilor Externe al Israelului, Katz, a declarat anterior că va exista un răspuns militar și o "ofensivă diplomatică".

Vezi și: Miki Koren, român stabilit în Tel Aviv, despre teroarea atacurilor Iranului asupra Israelului: Nu suntem ca în România. Vă dau un exemplu care spune totul

Herman Berkovits, medicul lui Netanyahu: Nu vrem să ducem regiunea în război, dar va exista un răspuns bine cântărit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel