Putin are o credință aproape mesianică în sine și nu îi plac criticile, mai ales atunci când vin de la femei, dezvăluie Hillary Clinton
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Putin
Putin
Preşedintele Rusiei nu suportă criticile, mai ales când vin de la femei, dezvăluie soţia fostului şef al SUA.

Lui Vladimir Putin „nu-i plac criticile, mai ales când vin de la femei. Are o credinţă mesianică în sine, în ceea ce este destinat să facă şi în scopul său de a restabili Rusia imperial”, a declarat Hillary Clinton, potrivit The Guardian.

Fostul secretar de stat american îşi aminteşte cum a reuşit să lucreze cu Putin între 2009 şi 2012, când acesta era premierul Rusiei. Apoi, relaţiile lor s-au deteriorat când Hillary a criticat alegerile în care Putin a revenit la putere.

„Când a invadat Ucraina, din păcate, nu am fost surprinsă. Au fost surprinşi pozitiv de eficacitatea guvernului lui Volodimir Zelenski şi de capacitatea Ucrainei de a se apăra”, adaugă Hillary Clinton, notează Mediafax.

Putin și Șoigu, înjurați de doi colonei ruși, după eșecul din Ucraina. "Nenorocitul de Putin" / "Un măscărici"

Doi colonei ruși au fost interceptați când îi criticau dur pe Vladimir Putin și Serghei Șoigu pentru eșecul din Ucraina.

Doi colonei ruși în serviciu au fost interceptați în timp ce îl criticau dur pe Vladimir Putin și pe ministrul său al Apărării, Serghei Șoigu, din cauza eșecului din Ucraina, scrie Daily Mail.

Izbucnirile lor, dintr-un apel privat, arată o profundă divergență între personajele-cheie ale războiului din țara vecină. Putin este învinuit de către cei doi colonei că nu a atacat parlamentul ucrainean și alte puncte-cheie ale puterii de la Kiev, în timp ce Șoigu este criticat pentru incompetența sa militară. În plus, aceștia sugerează că armata rusă a suferit pierderi devastatoare în Ucraina, care nu au fost recunoscute oficial de autoritățile de la Moscova.

Cei doi ofițeri interceptați de serviciile secrete ucrainene sunt coloneii Maxim Vlasov, în vârstă de 42 de ani, și Vitali Kovtun, în vârstă de 47 de ani, potrivit sursei citate, iar interceptarea a fost întâi făcută publică de Radio Svoboda.

Discuția dintre cei doi este plină de înjurături, astfel încât nu a putut fi redată cuvânt în cuvânt, din cauza limbajului prea vulgar.

"Trebuia să trimită naibii o rachetă la Kiev, care să lovească Rada Supremă", a spus colonelul Vitali Kotvun în convorbirea interceptată. "De ce n-a lansat? De ce? Nu înțeleg, nenorocitul de Putin!", a mai adăugat el.

"Lovește Kievul, lovește centrul orașului, Rada Supremă și clădirea guvernului. Probabil că nu mai e nimeni important acolo, dar clădirile vor fi distruse și va vedea toată lumea.", a continuat apoi Kotvun. (Vezi continuarea AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel