”Putin a murit”, anunță presa din Ucraina: ”Sperai și tu că era vorba despre un alt animal?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Putin a murit, anunță presa din Ucraina. "E vorba de un alt animal" / Foto: Pixabay
Putin a murit, anunță presa din Ucraina. "E vorba de un alt animal" / Foto: Pixabay
Putin a murit, anunță o agenție de presă din Ucraina.

Nu, nu este vorba despre Vladimir Putin, președintele Rusiei, ci despre un tigru pe nume Putin. Agenția de știri UNIAN de la Kiev a făcut un anunț haios pe feed-ul de Telegram. Ei au ales să prezinte în mod deosebit știrea morții tigrului Putin, scrie Realitatea.net.

Iată cum a anunțat UNIAN știrea despre moartea unui tigru pe nume Putin:

"Putin a murit! Potrivit Vocea Americii, un tigru pe nume Putin a murit în urma unui atac de cord la o grădină zoologică americană. Avea 12 ani. Sperai și tu că era vorba despre un alt animal?", scrie UNIAN.

UNIAN sau Ucrainean Independent Information Agency of News este o agenție de știri ucraineană cu sediul la Kiev. 

"Cu inima grea, împărtășim că tigrul nostru mascul din Amur, în vârstă de 12 ani, a murit ieri în timpul unei proceduri medicale de rutină, în ciuda eforturilor eroice ale echipei noastre de urgență. Aceasta este o pierdere profundă și mulțumim personalului nostru pentru dedicarea față de animale.", au scris pe Twitter cei de la Minnesota Zoo.

Cine este Alex Konanykhin, bancherul rus care oferă 1.000.000 de dolari pentru arestarea lui Putin. "Căutat, viu sau mort"

Bancherul rus Alex Konanykhin a anunțat o recompensă de 1.000.000 de dolari pentru arestarea președintelui rus Vladimir Putin în legătură cu invazia în curs de desfășurare a Ucrainei condusă de Kremlin, scrie fakty.com.ua.

”Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca și criminal de război, în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanikin inițial pe LinkedIn, apoi și pe alte rețele de socializare.

”Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi. În calitate de etnic rus și cetățean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri.

Postarea a fost însoțită de o imagine cu o fotografie a lui Putin și cuvintele ”Căutat: viu sau mort. Vladimir Putin, pentru crime în masă”. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel