Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei a ÎNCHIS telefonul în direct
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Mariana Țipișcă foto Facebook
Mariana Țipișcă foto Facebook
Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Țipișcă, a fost deranjată de întrebările insistente cu privire la ce urmează să se întâmple de marți în București și a închis telefonul în direct. 

”În Hotărârea de Guvern 856 din 2020, este permisă activitatea creșelor și a afterschool-urilor” a spus purtătorul de cuvânt, la Digi24. După confuzia  totală, jurnalistul de la Digi24 i-a cerut clarificări exacte, pentru părinții care trebuie să știe ce vor face mâine: ”De ce scrie în hotărâre participarea tuturor elevilor și preșcolarilor la activități, lecții online și dvs. spuneți că pot merge la creșă și afterschool?”. 

”Activitatea din creșă e un serviciu social” a spus Mariana Țipișcă, purtător de cuvânt al Prefecturii Capitalei. Întrebată dacă sunt în pericol copiii sau nu, aceasta a răspuns: ”Asta nu pot eu să vă spun”. 

”Haideți să vă explic, da? Eu v-am spus ce s-a hotărât în Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență. Mulțumesc foarte mult, la revedere!” a continuat purtătorul de cuvânt, întrebată de ce s-au închis școlile, dacă nu poate fi apreciat dacă există pericol sau nu de infectare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel