"Pungi, punguțe. Lasă-le acolo, că o să le folosesc eu". De unde pleacă problemele în România. Daniel Buzdugan: Așa se întâmplă și-n inima noastră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan
Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan a vorbit despre România și lucrurile pe care le-ar schimba.

"Prima lege (n.r. pe care ar da-o) ar fi referitoare la curăţenie. Era acel mareşal american care a spus că, dacă vrei să schimbi lumea, începe prin a face curat şi patul la tine în dormitor. De acolo pleacă, pentru că a şti să faci curăţenie în viaţa ta, în casa ta, în jurul blocului asta înseamnă o stare de spirit care îţi dă voie să visezi, care îţi dă voie să te organizezi.

Pentru că te duci acasă şi vezi că toate sunt alandala, mizerie, pungi, punguţe, lucrurile despre care zici "lasă-le acolo, că o să le folosesc eu vreodată", haine pe care nu le mai foloseşti, pantofi pe care îi ţii în dulapuri şi îi înfunzi acolo, îi bagi. Aşa se întâmplă şi în inima noastră. Să ne imaginăm interiorul nostru ca pe o casă, în care sunt sentimente reprimate, sunt suferinţe, frustrări la care nu renunţăm.

Prima lege ar fi să fie curat. Aş da nişte amenzi foarte mari - cred că sunt aceste legi, dar nu se aplică. Legi în care să plăteşti mult sau să muncești în folosul comunităţii, în cazul în care ai fost prins că ai aruncat deşeuri. În momentul în care ai curăţenie în jur, cred că ai curăţenie şi în suflet", a povestit Daniel Buzdugan, în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe spectacola.ro.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel