Pune spumă de ras pe buretele de vase: trucul care rezolvă o problemă importantă în bucătărie
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Pune spumă de ras pe buretele de vase. Sursa foto: freepik.com
Pune spumă de ras pe buretele de vase. Sursa foto: freepik.com
Crezi că spuma de ras este bună doar pentru bărbierit? Mai gândește-te! 

Această spumă poate fi utilizată în casă și, ai ales, în bucătărie. Cu textura sa cremoasa și agenții de curățare pe care îi conține, spuma de ras poate îndepărta orice urmă de murdărie.

Vrei să-ți recuperezi tigaia din oțel inoxidabil care s-a ars? Pentru a obține acest lucru, îți vine în ajutor spuma de ras. Aplică un strat de spumă de ras pe fundul tigăii. Se lasă să acționeze zece minute apoi se frecă cu un burete. Tigaia își va recăpăta toată strălucirea.

De asemenea, poți folosi spuma de ras pentru a reda strălucire chiuvetei și aragazului de inox. Din nou, aplică spuma de ras pe toată suprafața chiuvetei, a robineților și a aragazului. Apoi freacă cu un burete și clătește. Nu uita să ștergi cu o cârpă din microfibră pentru a îndepărta toate urmele de calcar.

Pune cuișoare în toaletă: este uimitor ce se întâmplă dacă le lași acolo peste noapte

 

Spuma de ras curăță canapeaua. Probabil că nu ai auzit despre acest truc, dar spuma de ras poate fi folosită și pentru a curăța o canapea. Și o face foarte bine. O poți aplica pe canapea cu o perie, un burete sau o cârpă. Secretul acestei eficacități a spumei de ras constă în ingredientele sale, cum ar fi lanolină și glicerina. Pur și simplu aplică puțină spumă pe pată, freacă cu o perie sau un burete și apoi clăteșe cu o cârpă umedă.

Spumă de ras curăța cada. Pentru a curăța cada așa cum ar trebui, pulverizează spumă de ras. Apoi, spală cada cu un burete înainte de a o clăti! Utilizează spumă de ras pentru a curăța alte suprafețe din baie, cum ar fi chiuveta.

Singurul truc eficient pentru a degresa și curăța prosoapele de bucătărie după sărbători

Spuma de ras rămâne o soluție eficientă pentru curățarea toaletelor și poate înlocui chiar și metodele convenționale! Datorită consistenței sale cremoase, acest produs îndepărtează mai bine murdăria de pe vasul de toaletă.

Trucul este să aplici spumă de ras pe peria de toaletă și să freci activ! Acest produs conține săpun de potasiu cu putere de curățare. În cele din urmă, poți aplica spumă de rași pe peria de toaletă pentru a o curăța!

Pare incredibil, dar amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu va rezolva o problemă deranjantă de sărbători

Spumă de ras curăță salteaua. Pulverizează generos și curăță petele de pe saltea cu un burete sau o perie. Clătește apoi cu o cârpă umedă. Nu vei aștepta mult pentru ca salteaua să se usuce complet.

În cele din urmă, nu uita să testezi spuma de ras înainte de a curăța salteaua, deoarece mirosul poate persista o perioadă. Astfel, vei fi sigur că mirosul nu este deranjant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel