Pune o picătură din acest ulei în crema de față. Thea Haimovitz: E mult prea simplu, așa că nu ai scuze să nu ai o piele grozavă / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fotografie de la Sora Shimazaki: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/umiditate-umezeala-igiena-cura-enie-5938597/
Fotografie de la Sora Shimazaki: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/umiditate-umezeala-igiena-cura-enie-5938597/
Thea Haimovitz a vorbit despre un ulei care îți transformă radical tenul.

Thea Haimovitz a vorbit despre uleiul de cătină, o minune pentru ten. 

„Cel mai grozav lucru este să-ți faci tu un amestec de miere cu cătină. De asemenea, există uleiuri de cătină. Nimic nu se compară cu o picătură de ulei de cătină pusă în orice cremă pe care o folosești. În plus, poți amesteca ulei de cătină cu pulpă de dovleac”, a zis Thea Haimovitz la Mi-Th influencer de la DC News și Spectacola.

„Acneea este un proces inflamator. Dacă faci măști cu cătină este ideal. Poți să o iei în sezon și să o congelezi. O poți lua de oriunde. Nu te costă nimic. O aplicare a unei măști cu cătină te costă fix cinci bani. Nu ai o scuză să nu ai o piele grozavă”, a zis Thea Haimovitz.

„Mi-a venit cândva o elevă cu acnee la Academia de make-up. I-am zis că trebuie să aibă produsele separate de cele ale colegilor. I-am zis: „nu te supăra, tenu tău este așa și pe dincolo”. Și i-am dat ce să facă acasă pentru ten, măști, ce să pună în ele. După trei săptămâni, nu mai avea nimic. Astăzi este model. Era ceva de neprivit. Nu îi dau numele pentru că ea acum este un model superb”, a spus și Mirela Vescan.

„Cunosc oameni care nu și-au permis tratamente scumpe pentru ten, dar folosesc ulei de cătină sau diferite măști pentru a atenua problemele, inclusiv eczemele, rozaceea, arsuri provocate de radiații, inclusiv expunerea la soare. Tu îți dai seama ce prietenă este cătină cu pielea?”, a mai spus Thea Haimovitz.

Dar atenție! Trebuie să fii atent pentru că poate păta pielea, motiv pentru care este bine ca uleiul de cătină să-l combini cu ulei din semințe de struguri sau ulei de miez de caise.

Vezi mai multe la Mi-Th influencer, emisiunea realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și DC News TV:

Acneea este o afecțiune a pielii care se manifestă agresiv, apar pustule dureroase care se extind și care nu trec niciodată fără un tratament personalizat. Acneea nu are vârstă și are nevoie de o abordare specială pentru a fi tratată. Mai mult decât atât, prevenția poate face minuni în cazul acneei. Mirela Vescan și Thea Haimovitz, cu sprijinul DC News, Spectacola și al lui Angel Răducanu, își propun o campanie de prevenire a acneei, la nivel național.

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

VEZI ȘI: Ce fond de ten recomandați pentru acnee? Răspunsul Mirelei Vescan, expert beauty / video - https://www.dcnews.ro/ce-fond-de-ten-recomandati-pentru-acnee-raspunsul-mirelei-vescan-expert-beauty-video_901006.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel