Pune hârtie igienică și un pahar cu apă minerală în frigider. Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Pune hârtie igienică și un pahar cu apă în frigider. Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc. Sursa - Pexels
Pune hârtie igienică și un pahar cu apă în frigider. Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc. Sursa - Pexels
Fiecare păstrează în frigider alimente și băuturi. Unii țin, în frigider, și medicamente. Cu toate acestea, unele gospodine pun și lucruri ciudate în frigider. De exemplu, o rolă de hârtie igienică și un pahar de apă cu sifon. Puțini oameni știu de ce este necesar acest lucru.

Adesea, peretele din spate al frigiderului se acoperă cu un strat de gheață. Prin urmare, produsele alimentare vor îngheța rapid. Putem apela la un specialist, care va  rezolva problema, dar serviciile lui costă. Însă puțini știu că această problemă poate fi rezolvată ușor sau, mai degrabă, poate fi prevenită.

Pentru acest lucru, aveți nevoie de o rolă de hârtie igienică, care vă va ajuta să faceți față și altor probleme.

Cadă este îngălbenită și pătată? Ai nevoie de două produse din cămară: simplu, ieftin și rapid

Hârtia igienică îndeplinește, simultan, mai multe funcții în frigider. De fapt, acesta este un instrument indispensabil pentru oricine nu are  funcția „fără îngheț” în frigider.

Deci, în frigider poate apărea gheață, ceea ce are un efect dăunător asupra multor produse. Rola de hârtie igienică vă protejează produsele într-o situație atât de neplăcută. În plus, hârtia igienică vă scăpa de mirosul neplăcut.

Astfel de probleme sunt rezolvate ușor cu  hârtie igienică. Hârtia, care are o structură poroasă și moale,  va absorbi umezeala și mirosurile neplăcute.

Cel mai important lucru este nu uitați să înlocuiți rola de hârtie cu una nouă, după ce prima se udă. În caz contrar, hârtia se poate descompune pe raftul pe care fost pusă

Adăugă câteva pastile de aspirină în mașina de spălat și uită de petele de pe hainele albe

Adesea oamenii stochează, incorect, alimentele în frigider. De exemplu, în recipiente de plastic sau pungi de plastic. Drept urmare, brânza se acoperă cu un strat alb, iar cârnații se acoperă și ei, rapid, cu un strat albicios alunecos. În plus, dacă păstrați alimente în frigider pentru o perioadă lungă de timp în acest fel, va apărea un miros neplăcut. 

Pune bijuteriile înnegrite într-un pahar de bere: un truc ciudat, care le redă strălucirea

 

Un pahar cu apă cu sifon este cel mai ieftin remediu pentru mirosurile neplăcute din frigider. Această tehnică a fost folosită cu succes de bunicile noastre.

Pentru a face acest lucru, 1 lingură de sifon este diluată în 250 ml de apă la temperatura camerei. Este suficient să schimbați o astfel de soluție la fiecare câteva zile. 

 

Sarea din bucătărie se umezește? Nu te grăbi să o arunci: un produs din cămară te ajută să o salvezi

 

Recipientul în care păstrați sarea trebuie depozitat într-un loc uscat. Cu toate acestea, deseori, de dăm seama că această condiție nu este întotdeauna îndeplinită, iar aerul din dulapul în care păstrăm sarea este umed.

Ca urmare, sarea este compactată și își pierde fluiditatea.  Dacă se întâmplă acest lucru, atunci nu trebuie să aruncați imediat produsul în coșul de gunoi.

Pune folie alimentară în congelator și vei scăpa de straturile de gheață: Încearcă și tu acest truc

Puteți repara chiar și cea mai veche și pietrificată sare, dacă folosiți un singur truc. Mai exact, trebuie să utilizați un produs care absoarbe rapid excesul de umiditate și nu strica sarea.

Un produs atât de popular precum orezul face perfect față  acestei sarcini. Trebuie doar să puneți o lingură de orez  în sare.

Excesul de apă va dispărea destul de repede și sarea nu va mai fi  ca o piatră. Se va transforma din nou într-un produs, pe care îl puteți folosi din nou în bucătărie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel