Data publicării:
Pune condimentele sub pielea de pe carnea de pui, când o gătești. Trucul este senzațional
Condimentele ar trebui puse sub pielea care acoperă carnea de pui. Acest truc va avea rezultate extraordinare. Iată cum trebuie să procedezi.
Pentru a imprima cărnii de pui o aromă mult mai savuroasă, așază condimentele direct pe carne. Trageți pielița spre exterior și presărați amestecul de condimente, pasta sau lichidul de marinare. Apoi, presărați puține condimente și pe pieliță.
Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu. De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).
Vezi și: Un strat de griș pus între blatul tortului și fructe, cel mai tare truc. Este absolut genial!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News