Punct și de la capăt pentru o zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay
Previziuni. Saturn se pregătește să iasă din Vărsător. Va intra în Pești pe 7 martie. 

Știu că titlul sperie, că probabil v-a fost frică să citiți articolul sau că v-ați rugat să nu fie vorba despre zodia voastră. Dar, hai să vă explic, să vă dați seama că nu e așa cum pare. Vom discuta despre noul tranzit al lui Saturn, care va intra în Pești pe 7 martie. Știți voi, Saturn este unul dintre motivele principale pentru care oamenii se uită la horoscoape sau merg la astrolog. Nu degeaba este denumit Marele Malefic!

Deja l-am pomenit de două ori și sunt sigură că tremurați puțin. Dar… îl voi mai pomeni de câteva ori, așa cum îi place lui. 

Saturn îl reprezintă pe Cronos, Zeul timpului. Timpul este adevărata noastră resursă. Viața noastră este limitată. În mitologie, acesta a fost un zeu foarte dur, implacabil și rece. În astrologie, vorbim despre aceleași lucruri când ne referim la poziția lui în harta natală. Limite, restricții, teste, probleme, întârziere, blocaje, tristețe. Da, Saturn este precum un profesor exigent, dar în același timp oferă maturizare(impusă, dar necesară), rezistență, organizare, disciplină, construcție, răbdare. Cu alte cuvinte, este și o resursă, dar și o vulnerabilitate. 

La fiecare 2 ani și jumătate(aproximativ), Saturn intră într-un alt semn. Și bineînțeles că îi ia la rost pe nativii acelei zodii. Până în 2026, va vizita finalul zodiacului, Peștii. Cei mai sensibili și vulnerabili. Plini de emoții. Anxioși. Prăpăstioși. Credincioși. Intuitivi. Empatici. Devotați. 

Mai departe, le voi oferi acestora un ghid de supraviețuire. 

În primul și primul rând, trebuie să aibă grijă de sănătatea lor. Fizică, mintală și emoțională. Indiferent de vârsta pe care o au, vor începe să observe o oboseală permanentă, probleme cu sistemul osos, cu dinții, cu pielea cu părul. Anxietatea își va face și ea prezența. Plus melancolie apăsătoare. Problemele vechi se pot croniciza dacă nu se face ceva în acest sens. 

După care, acești nativi vor trece la următorul nivel, din punct de vedere profesional dacă și-au făcut treaba bine până acum. Saturn aduce recunoaștere, dar și o tonă de responsabilități în plus. Dacă nu și-au ales drumul în mod autentic, Saturn le va aduce blocaje, frustrări și evenimente mai neplăcute tocmai pentru a le arăta ce contează cu adevărat. 

Din punct de vedere sentimental, Saturn cere oficializare. Relații serioase și nu aventuri. Mulți vor decide să aibă o perioadă de singurătate.

Cu alte cuvinte, dupa cum sugerează și titlul, tot ce nu este autentic trebuie să dispară! Doar așa pot contrui ceva extraordinar! 

Cert este că, orice proiect(personal sau profesional) început de către acești nativi până în 2026, va fi de durată și le va asigura stabilitatea. 

Citește și Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel