Puff Daddy, acuzat de viol de cântăreața Cassie, fosta sa parteneră. Rapperul reclamă un șantaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Cântăreața de R&B Cassie îl acuză pe rapperul Puff Daddy, al cărui nume real este Sean Combs, de violență fizică repetată de-a lungul a zece ani.

Conform New York Times, citat de Le Figaro, rapperul Puff Daddy (Sean Combs) este acuzat de viol și de violență fizică repetată timp de aproximativ un deceniu.

În plângerea depusă la un tribunal din Manhattan și citată de New York Times, Casandra Ventura (Cassie) îl acuză pe rapper că a pus la punct un sistem de control și abuz care s-a realizat prin a o droga, bate și a obliga să întrețină relații cu escorte masculine în timp ce Diddy filma întâlnirile. Mai mult, Cassie susține că a fost violată de rapper în anul 2018.

'Sunt în sfârșit pregătită să îmi spun povestea și să vorbesc în numele meu și al altor femei care se confruntă cu violența și abuzul în relațiile lor', a spus Cassie într-o declarație.

Puff Daddy 'a negat vehement aceste acuzații jignitoare și scandaloase' și menționează faptul că a fost 'supus cererii persistente de 30 de milioane de dolari din partea doamnei Ventura, sub amenințarea de a scrie o carte dăunătoare despre relația lor, care a fost respinsă fără echivoc ca fiind un șantaj flagrant'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel