Psihologul Radu Leca, mesaj pentru clujenii care se plâng de zgomotul de la Untold: Remediu pentru anxietate și depresie
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Organizarea anuală a festivalului Untold în centrul orașului Cluj-Napoca stârnește păreri împărțite în rândul locuitorilor din orașul de pe Someșul Mic. În timp ce fanii festivalului sunt extrem de încântați, există și cetățeni care se declară împotriva organizării acestui festival în centrul urbei din cauza zgomotului produs.

Psihologul Radu Leca a venit cu un mesaj pentru clujenii care se plâng de organizarea Untold în centrul orașului, deoarece în ultimele zile au existat voci care au dezaprobat organizarea acestui festival pe Cluj Arena din cauza zgomotului produs:

„Credința oamenilor că totul o să fie bine, fără implicare și fără deranj, este o utopie.

Cum să fie ceva uluitor dacă nu te implici?

An de an, Festivalul Untold adună sute de mii de clienți care consumă hrană scumpă, plătesc chirii exorbitante și își fac cumpărături inutile, dar care pleacă la final de eveniment fericiți spre case.

Toate acestea nu ar fi posibile dacă Primăria nu aproba desfășurarea evenimentelor 'gălăgioase'.

După Eminescu și Ceaușescu, Vuia și Pesamosca, România a devenit cunoscută în lume pentru Untold. Vor exista mereu voci deranjate și ascuțite care se vor plânge de zgomot. Norocul nostru, al celor ce gustă zgomotul, este că an de an, la Cluj, se desfășoară Untold - remediu pentru anxietate si depresie.“, a spus, pentru DC News, psihologul Radu Leca.

CITEȘTE ȘI    -    EXCLUSIV  Untold 2022. A început nebunia la Cluj. Imaginile din prima zi din oraș

Vedetă PRO TV, cerută în căsătorie pe stadionul de la UNTOLD: "Când trupul și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință"

Roxana Hulpe, corespondent al Știrilor PRO TV, a fost cerută în căsătorie, miercuri seara, de iubitul ei, Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold. Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile prietenilor prezenți.

"Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini în care cei doi se îmbrățișau.

"Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai 2020"

Roxana Hulpe a avut o relație și cu chef Alex Petricean, cel care ar fi trebuit să îi devină soț, însă pandemia le-a pus capăt planurilor. Cei doi s-au cunoscut datorită profesiilor lor, jurnalista fiind trimisă pe teren să facă un material după ce acesta câștigase titlul de cheful anului (citește continuarea AICI).

CITEȘTE ȘI    -    EXCLUSIV  Cine sunt Skinny și Sky, spaima traficanților de droguri la Untold 2022

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel