Doi copii din Isaccea au încercat să spargă o bancă. Psiholog: Cultura bombardierilor
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 04 mai, 17:34
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Psihologul Tudorel Butoi a vorbit despre isprava celor doi copii de de 12, respectiv 13 ani, din Isaccea, care au încercat să spargă o bancă.

VEZI ȘI: Doi copii au încercat să spargă o bancă în Isaccea - Tulcea

"Copii au văzut, au auzit despre spărgători, despre bancomate aruncate în aer, despre cultura bombardierilor... Și la 12 ani, dacă nu are modele și mai ales este educat online, și a învățat carte online, aleg această soluție caricaturală de avarie. Are exemple din lumea înconjurătoare. Cu banii mergem pe terase, cu banii ne cumpărăm iarbă să tragem pe nas, cu banii ne cumpărăm alcool și așa mai departe. "De unde banii? Din bancă. Hai să facem ce trebuie făcut".

Iată că putem fi uimiți de perspicacitatea lor de a neutraliza sistemele computerizate de alarmă și de cum erau pe cale să devină cei mai mici spărgători. Îndemn încă o dată serviciile bancare, introduceți domnule pază fizică, om înarmat, cu tot ce trebuie, să vă salveze sediul. La școală, acești mici hackeri, pe care îi conduce inteligența lor, pot fi formați să fie demni de o cauză mai bună, nu de spargeri.", a declarat Tudorel Butoi la RealitateaPlus.

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro