Data actualizării:
Data publicării:

Psihologul român care face 2 milioane de euro pe an antrenând neuronii antreprenorilor și sportivilor vine în studioul DC News TV

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Psihologul Costin Dămășaru vine în platoul DCNews TV pentru o nouă ediție a emisiunii D'Economic News, realizată de jurnalistul Alex Vlădescu.

Doctorul în management și psihologul Costin Dămășaru vine în studioul DCNews TV. El a investit, în ultimii cinci ani, aproximativ 1,5 milioane de euro pentru ca managerii, antreprenorii, sportivii profesioniști și copiii să-și poată îmbunătăți performanțele mentale și sănătatea printr-un fel de joc.

Vom afla de la el cum araată mentalitatea de antreprenor, cum îți schimbi mentalitatea pentru a deveni antreprenor și cum ar trebui să funcționeze creierul ca să ai succes în afaceri.

Cum arată ședințele pentru optimizarea creierului? Concret, cu ajutorul unor căști speciale, este mapat creierul fiecărui client, în timp ce vizionează diverse filmulețe. În funcție de rezultatele acestei evaluări, urmează antrenamente personalizate pentru creierele acestora.

Emisiunea va fi transmisă vineri, 27 octombrie, de la ora 16:00, pe DCNEWS, DCNEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestora.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel