PSG - Olympique Marseille. Mauricio Pochettino câștigă primul trofeu din carieră după trei partide la parizieni
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Mauricio Pochettino a reușit să câștige primul trofeu din cariera sa de manager, după ce a condus-o pe Paris Saint-Germain în victoria din fața rivalilor de la Olympique Marseille, în Supercupa Franței, miercuri seara.

Conform BBC Sport, fostul antrenor de la Tottenham Hotspur a fost numit în urmă cu trei partide la parizieni. Mauro Icardi a reușit să înscrie în minutul 39, dublat apoi de Neymar, din penalti, în minutul 85. Dimitri Payet a reușit să reducă din diferență la finalul timpului regulamentar (min. 89), însă Marseille nu a putut egala, scorul stabilit fiind 2-1 pentru PSG.

 Victoria parizienilor le continuă dominarea fotbalului francez, câștigând 19 din ultimele 20 de finale în cupele domestice și cucerind campionatul Ligue 1 de opt ori în opt sezoane. Pochettino nu a reușit anterior să câștige vreun trofeu în aproape patru ani la Espanyol, 16 luni la Southampton și cinci ani și jumătate la Tottenham Hotspur. În 2015 și 2019, argentinianul a pierdut finala Cupei Ligii, respectiv Champions League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel