PSG, decizie privind oferta Barcelonei pentru Neymar
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Neymar. foto: @neymarjr - FB
Neymar. foto: @neymarjr - FB
PSG a luat o decizie în ceea ce priveşte oferta făcută de Barcelona pentru a-l readuce la echipă pe Neymar.

Visul lui Neymar de a reveni pe Nou Camp nu se va realiza, cel puțin nu în această vară. Presa din Spania scrie că PSG a refuzat ultima ofertă a Barcelonei pentru transferul brazilianului. Gruparea catalană a propus un pachet format din: portughezul Dembele, sub formă de împrumut, transferul cu titlu definitiv al lui Rakitic plus 150 de milioane de euro, plătiți în rate.

Publicațiile iberice, Marca și AS, îi citează pe cei de la RMC Sports cu acest anunț, în timp ce francezii de la L'Équipe au scris că formația partiziană nu a oferit încă un răspuns în ceea ce privește propunerea Barcelonei, transmite Mediafax.

Ce au precizat oficialii PSG

Cu toate acestea, PSG a fost clară și a precizat că ori Barcelona acceptă pretențiile campioanei Franței, ori Neymar va juca în sezonul 2019-2020 pe Parc des Princes. Echipa lui Thomas Tuchel le cere catalanilor suma de 170 de milioane de euro, cu plata integrală, plus alți jucători de-ai lui Ernesto Valverdere.

Barcelona mai are o problemă de rezolvat, să îl convingă pe Ousmane Dembele să plece de pe Camp Nou. În urmă cu câteva zile, agentul portughezului, Mousa Sissoko, a afirmat că jucătorul său va continua 100% în tricoul blaugrana și în sezonul acesta. PSG și Barcelona mai au la dispoziție trei zile pentru a lua o decizie. Luni, 2 septembrie, se va încheia perioada de transferuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel