PSG a pus ochii pe Zidane. Antrenorul ar putea veni la pachet un jucător
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
PSG pregătește întăriri. Francezii îl vor pe banca tehnică pe Zidane. În plus, antrenorul ar putea veni însoțit de Karim Benzema, tot mai criticat la Real Madrid. 

Zidane s-ar putea alătura imediat după Cupa Mondială din Rusia la echipa lui Nasser Al Khelaifi. La pachet cu acesta ar putea veni și Karim Benzema, la schimb cu Neymar, plus o diferență din partea lui Perez. Astfel, madrilenii ar scoate din buzunar mai puțini bani pentru achiziția brazilianului.

„Real Madrid are o șansă bună în eventualele negocieri pe care vrea să le poarte cu PSG. `Los blancos` ar putea înainta un fotbalist la schimb cu Neymar, un fotbalist demn de interesul parizienilor. Această mutare ar face ca transferul lui Neymar să fie mai ieftin. PSG și-a manifestat interesul pentru Benzema și un schimb este pe cale să se producă”, a dezvăluit Eduardo Inda, jurnalist.

O nouă strategie la PSG

Presa franceză notează noua strategie a celor de la PSG și anume clădirea unei formații bazate pe jucători francezi, de unde și interesul pentru Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid.

Șefii lui PSG au iniţiat deja primele tratative cu Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, pentru a-l înlocui pe Unai Emery. Mutarea s-ar face la finalul sezonului, când îi expiră contractul spaniolului. Soarta antrenorului spaniol depinde de cât de lung va fi drumul în Champions League. În turul următor al Uefa Champions League, PSG va întâlni chiar Real Madrid.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel