PSD Vrancea: Social-democrații deblochează investițiile în infrastructură
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
La scurt timp după venirea PSD la guvernare, s-au elaborat actele normative pentru aprobarea unor planuri majore de investiții în infrastructura de transport, precizează  PSD Vrancea.

Toate aceste acte normative se află deja în transparență decizională pentru a putea fi apoi aprobate în Guvern.

- Aprobarea Planului de investiții în infrastructura de transport pentru perioada 2020-2030

- Aprobarea Planului de acțiune pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare

- Actualizarea hotărârii de guvern pentru exproprierea terenurilor aferente autostrăzii București-Brașov, în funcție de modificările

- Aprobarea indicatorii tehnico-științifici pentru Metroul din Municipiul Cluj-Napoca.

Finalizarea sau continuarea investițiilor începute de PSD în domeniul infrastructurii de transport. Azi este dat în folosință Lotul 1 din Autostrada Tg. Mureș – Ungheni care a fost demarat în guvernarea PSD. De asemenea, lucrările de la Podul Suspendat peste Dunăre de la Brăila, început tot în guvernarea PSD, continuă într-un ritm susținut, urmând ca podul să fie dat în folosință la finalul anului viitor.

Acum este deschis pentru circulație Lotul 1 Autostrada Tg. Mureș – Ungheni care are în total 9,2 Km, din care 4,5 reprezintă autostrada propriu-zisă, iar 4,7 drumurile de legătură cu câte două benzi pe sens. Câștigătorul licitației a fost stabilit în guvernarea PSD, în anul 2018, cu o valoare totală de 192 milioane lei, precizează PSD Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel