PSD Vrancea: Am propus, Am promis, Am votat pentru toți românii...
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
PSD a strâns jumătate de milion de semnături pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze. Așa am reușit să determinăm reprezentanții puterii să voteze plafonarea! Vă mulțumim!", se arată într-un comunicat al PSD Vrancea.

- MULȚUMIM CELOR 500.000 DE ROMÂNI CARE NE-AU FOST ALĂTURI!

- PSD a reușit să obțină pentru români plafonarea prețurilor la energie electrică și gazele naturale pentru a bloca spirala scumpirilor!

- PSD a reușit să includă în noul mecanism de plafonare atât spitalele, școlile și așezămintele sociale, cât și IMM-urile!

- PSD a reușit să vină și în sprijinul administrațiilor locale care vor putea să facă față mai ușor cheltuielilor cu facturile pentru încălzire și apă caldă! CET-urile sunt prinse în proiectul de lege care a primit azi votul final al Parlamentului, precizează PSD Vrancea.

Vezi și: Alegeri ANTICIPATE. Florin Cîțu: Toate partidele se pregătesc pentru această variantă

Împreună am reușit.

Mulțumim vrâncenilor pentru susținerea inițiativei Partidului Social Democrat de plafonare a prețurilor la energie și gaze. Împreună am reușit să adunăm 500.000 de semnături, împreună am reușit să forțăm actuala putere să ia în considerare propunerile noastre, chiar dacă inițial spuneau că nu se poate.

Bunăstarea românilor, bunăstarea vrâncenilor a fost este și va fi o prioritate a noastră, a PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel